SEIZOENKAARTEN


Sparta Rotterdam speelt komend seizoen wederom in de Eredivisie! De seizoenkaarten voor het komende seizoen zijn geldig bij de thuiswedstrijden in de Eredivisie en ook bij de thuiswedstrijden in de KNVB-Beker tot en met de 1/16e finale. De huidige seizoenkaarthouders konden tot woensdag 15 juni verlengen. Indien u alsnog uw seizoenkaart wilt verlengen, dan kunt u dit tot maandag 19 juni uitsluitend in de Sparta Fanshop doen. Er is geen garantie dat uw plaats nog beschikbaar is. 
 
In de nacht van vrijdag 16 juni op zaterdag 17 juni om 00:00 uur gaan de niet-verlengde plaatsen met een speciaal nachtverkoop in de verkoop (alleen bij de Sparta Fanshop). Deze nacht is het ook mogelijk om een speciale nachtrondleiding te volgen en na aanschaf van een seizoenkaart tijdens deze anderhalf uur durende nachtverkoop kunt u proberen om een doelpunt te maken tegen onze e-Sporter Frank van der Slot. Scoort u het eerste doelpunt? Dan wint u een leuke prijs!
 
Bij de nachtverkoop zijn er 283 seizoenkaarten voor de Denis Neville-tribune beschikbaar. Ook voor de Bok de Korver-tribune zijn er voldoende plaatsen (voor o.a. nieuwe gezinskaarten) beschikbaar. Voor deze tribunes blijven er ook bij elke thuiswedstrijd 150 kaarten beschikbaar in de verkoop. Mochten er na deze nachtverkoop nog seizoenkaarten voor de Denis Neville-tribune over zijn, dan kunnen deze vanaf zaterdag, bij de normale openingstijden van de Sparta Fanshop, aangeschaft worden in de Sparta Fanshop.
 
Vergeet niet om een kopie legitimatiebewijs mee te nemen naar de Sparta Fanshop.

 
Online een seizoenkaart kopen
Vanaf dinsdag 20 juni is het ook mogelijk om uw plaats online uit te zoeken. De beschikbare plaatsen van alle tribunes zijn hier makkelijk terug te vinden en gelijk vast te leggen. Alleen na betaling is de plaats gereserveerd en krijgt u de seizoenkaart opgestuurd. Reserveren van een plaats is niet mogelijk!

Klik hier om de vrije plaatsen te bekijken.
 
Uitbreiding van kindertarief
Het kindertarief dat nu gehanteerd wordt voor kinderen t/m 14 jaar wordt vanaf komend seizoen uitgebreid naar “t/m 18 jaar” voor zowel seizoenkaarten als losse kaarten. Daarmee komt die leeftijdsgrens gelijk aan die van de gezinskaarten die al t/m 18 jaar is.
 
De peildatum voor eventuele jeugd/65+-korting is uw leeftijd is op 1 juli 2017.
 
 
Openingstijden Sparta Fanshop
De Sparta Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 – 17:00 uur. Op zondag en maandag is de Sparta Fanshop gesloten. Maandag 15 mei wel geopend van 11:00 uur tot 19:00 uur.
 
Standaardvoorwaarden KNVB en Huishoudelijk Reglement Sparta Rotterdam
Elke SeizoenClubCard-houder verklaart zich akkoord met de standaardvoorwaarden van de KNVB en het Huishoudelijk Reglement van Sparta Rotterdam. Beide zijn hieronder te downloaden. Evenals de voorwaarden van verstrekking van SeizoenClubCard.

Download hier de standaardvoorwaarden van de KNVB.
Download hier het huishoudelijk reglement van Sparta Rotterdam. 
Download de voorwaarden van verstrekking van SeizoenClubCard
 

Back to Top