VRAAG UW GRATIS CLUBKAART AAN


Met een Sparta ClubCard kunt u kaartjes voor wedstrijden van Sparta Rotterdam aanschaffen waarvoor een ClubCard-regeling van toepassing is. Dit zijn onder andere de zogenoemde risicoduels waarvoor geen vrije verkoopregeling geldt, en alle uitwedstrijden. Kortom een Sparta ClubCard biedt u de mogelijkheid deze wedstrijden in het stadion mee te maken!

Met een Sparta ClubCard kunt u bij de Sparta Sportshop en meer dan 500 TicketBox-verkooppunten door heel Nederland kaarten kopen. Voor een TicketBox-verkooppunt bij u in de buurt kijkt u op: www.ticketbox.nl/verkooppunten

Wilt u een ClubCard aanvragen? Dat kan! Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden, wordt een ClubCard op uw naam aangemaakt die u binnen 4 weken toegestuurd krijgt.

De gratis Sparta ClubCard is 5 jaar geldig.

Voor alle informatie over kaartverkoop van wedstrijden kijkt u op: www.spartakaartje.nl

Let op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als u reeds een (Seizoen)ClubCard van Sparta of een andere club heeft! U kunt dus wel van meerdere clubs een SeizoenClubCard bezitten, echter niet meerdere ClubCards. Een SeizoenClubCard overruled een ClubCard.

KLIK HIER VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN SPARTA CLUBCARD 

Back to Top