SPARTA ORGANISEERT TWEE E-SPORTS-TOERNOOIEN

woensdag 15 maart 2017 - 14:09

Schrijf je in voor één van de e-Sports evenementen

 

In januari hield Sparta Rotterdam met veel succes een FIFA-toernooi, waarin gezocht werd naar de E-Sporter, die in Frank van der Slot gevonden werd. Zoals jullie misschien weten is inmiddels de E-Divisie gelanceerd, waarin Frank het namens Sparta opneemt tegen de E-Sporters van de andere Eredivisieclubs. Na een moeizame start heeft hij de stijgende lijn te pakken en gaat hij voor een plek in het linkerrijtje.

KidsClub toernooi op Het Kasteel

Woensdag 29 maart kunnen de Spartaantjes virtueel de strijd aangaan, als op Het Kasteel een toernooi voor kinderen jonger dan veertien jaar georganiseerd wordt. De winnaar van dit toernooi zal ook een Sparta-shirt ontvangen. Bovendien komen de vier beste deelnemers in het Sparta-E-Sportsteam dat het in een 11 vs 11 op gaat nemen tegen het team van Excelsior. Deze wedstrijd wordt in aanloop naar de derby met 22 FIFA-opstelling op Het Kasteel gespeeld.

Online toernooi Sparta Fans boven 14 jaar

Voor iedereen die te oud is om deel te nemen aan de kidsclubtoernooien, zal op vrijdag 24 maart een online toernooi georganiseerd worden. Deze staat tussen 18.00 en 22.00 uur op het programma. De winnaar van dit toernooi mag het eveneens opnemen tegen Frank en zal ook in het elftal uitkomen dat in de 11 vs 11 met Excelsior de degens kruist.

Opgeven *
Naam *
Leeftijd *
E-mailadres *
Playstation ID *
Telefoonnummer *


Alle drie de toernooien, die worden georganiseerd in samenwerking met Bundled, worden gespeeld op de Playstation 4.


Foto: Carla Vos

Back to Top