SPARTA WIL NA BEKERZEGE OOK COMPETITIESUCCES TEGEN HERACLES

vrijdag 17 maart 2017 - 15:01

Sparta Rotterdam kon in de laatste bekerwedstrijd van het afgelopen kalenderjaar ruim afrekenen met Heracles Almelo (0-3), waar het het nodige vertrouwen uit zal putten voor de ontmoeting van morgenavond, als Heracles probeert voor het eerst in ruim dertien jaar drie punten mee te nemen uit Het Kasteel.

Na het afgelopen weekend, waarin Sparta punten verloor en een aantal concurrenten zag winnen, is de voorsprong op plekken die de club veroordelen tot het spelen van nacompetitie tot twee punten gekrompen. Desalniettemin weet Sparta dat het ook naar boven kan kijken, waar het ziet dat ploegen als FC Groningen, N.E.C. (beiden drie punten voor op Sparta) en PEC Zwolle (twee) binnen handbereik ziet. Wanneer de wedstrijd van morgen een zege oplevert, weet het Heracles aan dit rijtje toe te voegen; ook de Almeloërs staan dan drie punten voor op Sparta.

Kaartverkoopinformatie
De Kasteel-, Denis Neville- en Bok de Korver-tribune zijn uitverkocht voor dit duel, op de Tonny van Ede-tribune zijn nog wel circa 150 kaarten beschikbaar. Wil jij er nog bij zijn als morgenavond 20.45 uur het startsignaal gegeven wordt? Kaarten zijn te koop in de Sparta Fanshop of op spartakaartje.nl.

Sparta - Heracles in het archief:

Sparta - Heracles 1-1 (10-04-2010) Samuel Armenteros wordt op de hielen gezeten door Nick Viergever. 

Sparta - Heracles 1-0 (21-03-2009) Willie Overtoom houdt Edouard Duplan van de bal.

Sparta - Heracles 1-1 (22-09-2007) Kim Jaggy verliest de bal aan Everton. 

Sparta - Heracles 0-0 (24-02-2007) Rachid Bouaouzan probeert tevergeefs Robert Schilder de bal te ontnemen.

Back to Top