VOOR 10 EURO NAAR RODA JC – SPARTA

vrijdag 17 maart 2017 - 15:39

De wedstrijd Roda JC – Sparta Rotterdam zal gespeeld worden op zaterdag 15 april, aanvang 18:30 uur. Dit is de voorlaatste uitwedstrijd van het Eredivisieseizoen 2016/2017 en is een belangrijk duel in de strijd tegen de laatste plaatsen.
 
De spelers van Sparta hebben het initiatief genomen om zoveel mogelijk supporters mee te laten reizen met de buscombi. Met financiële ondersteuning vanuit de spelers, samen met een groot aantal sponsors en de supportersvereniging zijn er in eerste instantie 650 tickets voor de verplichte buscombi beschikbaar voor slechts 10 euro per persoon. Indien deze 650 tickets snel verkocht worden is er de mogelijkheid om dit aantal nog op te hogen.
 
De kaartverkoop start zaterdag 18 maart om 11:00 uur bij de Sparta Fanshop en online via www.spartakaartje.nl Per (S)CC van Sparta kan maximaal 1 kaart gekocht worden.
 
De bussen vertrekken op de wedstrijddag vanaf 15:00 uur.
 
Partners voor de actie Roda JC – Sparta tot op heden: Spelersgroep Sparta Rotterdam, Vereniging ‘De Sparta Supporter, ZPRESS Media Group, NICOVERKEN, H. Ferwerda B.V., Nedelko, J.M. van Heelsbergen Holding

Back to Top