JONG SPARTA THUIS LANGS DE TREFFERS

zondag 19 maart 2017 - 16:40

Sparta Rotterdam heeft in eigen huis met 3-1 gewonnen van hoogvlieger De Treffers. De bezoekers namen al vroeg de leiding, maar de ploeg van Ole Tobiasen stelde snel orde op zaken en kreeg de eindstand al in de eerste helft op het scorebord.

Die vroege openingsgoal van De Treffers kwam op naam van Wesley Meeuwsen. Het was een goal waar weinig op af te dingen viel, want De Treffers kwam prima uit de startblokken. Desalniettemin was het halverwege de eerste helft Ilias Alhaft die met een knappe goal voor de gelijkmaker zorgde en Sparta daarmee beter in de wedstrijd bracht. Dit was al snel in de score zichtbaar, toen Iván Calero Ruiz met een goede uithaal voor 2-1 tekende. Ragnar Ache zou na een fraaie Sparta-aanval de 3-1 voor zijn rekening nemen.

Waar voor rust vrijwel alle grote kansen van de thuisploeg een doelpunt opleverden, had het na de pauze het geluk niet meer aan haar zijde. Abdoulrahmane Harroui was er met een prachtig schot dichtbij, maar raakte de kruising en ook de ingevallen Lovette Felicia vergat zijn geweldige actie tot treffer te promoveren. Ondanks dat een vergroting van de marge uitbleef, kwam de voorsprong geen seconde meer in gevaar.Foto: Carla Vos

Back to Top