ZEER GESLAAGD ROOD-WITTE MANNENDINER

donderdag 13 april 2017 - 23:42

De jaarlijkse traditie van het Rood-witte Mannendiner kende ook dit jaar een succesvolle variant. Het diner, dat al sinds 1938 een Spartaanse gewoonte is, werd dit jaar gevierd met het honderdjarig bestaan van Het Kasteel in het achterhoofd, wat mogelijk bijgedragen heeft aan het succes van de traditie. 

Driehonderd man was aanwezig op Het Kasteel, waar het door Ruud van Os, Chef Sport van RTV Rijnmond, afgetrapte diner plaats vond. Om 17.30 uur verzamelde men in de Ridderzaal bij het oude Kasteel, waar de Sparta Marsch gezongen werd alvorens men naar de overkant van het stadion wandelde, waar in de Jupiler Lounge gedineerd werd.

Ook hier werd het diner ingeleid door het zingen van de Sparta Marsch, waarna de driehonderd aanwezigen genoten van de door Van der Linde Catering + Evenementen verzorgde maaltijden. 

Jaarlijks hoogtepunt bij de diners is de opbrengst voor de internationaal befaamde jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De opbrengst hiervoor, gespekt door veilingen, loterijverkoop en inschrijfgelden, kwam te staan op maar liefst 55.450 euro.


Video's: RTV Rijnmond


Back to Top