JONG SPARTA SLUIT SEIZOEN IN STIJL AF

zaterdag 13 mei 2017 - 20:41

 

Jong Sparta Rotterdam is het seizoen in de Tweede Divisie als zevende geëindigd, nadat GVVV met 2-5 verslagen werd. Hoofdrollen waren weggelegd voor Lorenzo Soares Fonseca en Youri de Winter, die beiden tweemaal tot scoren kwamen.
 
De eerste goal, van Soares Fonseca, liet niet langer dan een minuut op zich wachten. Op een vrije trap, die door Bryan Janssen gered werd, na kon de thuisploeg niet gevaarlijk worden, waar de bezoekers enkele grote kansen kregen de score te verdubbelen. De verdiende en bevrijdende 0-2 zou tien minuten voor het rustsignaal vallen via Lovette Felicia. Niet veel later zou Mark Veenhoven met een geweldige actie De Winter een schietkans bieden, waarmee ook de derde treffer een feit was.
 
De tweede helft kende een levendig begin, met drie treffers in een tijdsbestek van vijf minuten. De eerste hiervan kwam op naam van GVVV-spits Frank Tervoert, die de stand een voor de thuisploeg iets draaglijker aanzien gaf. Met de tweede van Soares Fonseca bleek dit slechts van korte duur, maar Tervoert kon met zijn tweede treffer (ditmaal uit een strafschop) opnieuw de marge tot twee verkleinen.
 
Kansen om nog dichterbij te komen zou de thuisploeg niet krijgen en in de slotfase rondde De Winter een schitterende aanval succesvol af, waarmee de eindstand op 2-5 bepaald was.

Foto: Pro Shots

Back to Top