MORGEN NACHTVERKOOP SPARTA FANSHOP

donderdag 15 juni 2017 - 16:35

Wil jij je verzekeren van een plek op de Denis Neville- of Bok de Korver-tribune tijdens alle zeventien thuisduels van het komende Eredivisieseizoen? Kom dan morgen naar de nachtverkoop in de Sparta Fanshop. Hier gaan de 283 niet-verlengde seizoenkaarten op de Denis Neville-tribune in de verkoop, ook op de Bok de Korver-tribune is het voor het eerst mogelijk een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen, hier is vooral de gezinskaart erg populair.

De fanshop is geopend tussen 00.00 en 01.30 uur en vanwege de verwachte drukte worden deze nacht rondleidingen door Het Kasteel georganiseerd, ook is het mogelijk een potje FIFA te spelen tegen E-Sporter Frank van der Slot. Scoor jij het eerst? Dan ga je niet alleen met je nieuwe seizoenkaart naar huis, maar ook met een mooie prijs. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om er als eerste bij te zijn dan is de Sparta Fanshop zaterdag ook van 11:00 - 17:00 uur geopend. Wij kunnen dan alleen niet garanderen dat er nog plaatsen op de Denis Neville-tribune beschikbaar zijn. Op de overige tribunes zijn naar verwachting voldoende plaatsen.

Vergeet niet een (kopie) ID mee te nemen als je een seizoenkaart komt kopen. Als je voor iemand anders een seizoenkaart komt kopen neem dan ook een (kopie) ID van die persoon mee.

Klik hier voor een prijslijst van de seizoenkaarten.

 

Back to Top