JONG SPARTA ROTTERDAM VERLIEST VAN BARENDRECHT

zaterdag 23 september 2017 - 17:21

Jong Sparta heeft vanmiddag op Het Kasteel met 1-3 verloren van Barendrecht. Bij rust keken de ploegen nog naar een gelijke stand, echter maakte de uitploeg in de tweede helft het verschil.
 
De kleine 400 aanwezige toeschouwers op Het Kasteel hoefden niet lang te wachten voordat zij het eerste doelpunt konden aanschouwen. Na eerst een serieuze waarschuwing uit naam van Tim Eekman, was het Barendrecht-spits Daniel Esajas die na tien minuten oog in oog met Leonard Nienhuis kalm bleef en de bal onder de doelman schoof. Lang konden de bezoekers echter niet genieten van deze voorsprong. Na een kwartier spelen kreeg Ayoub Boukhari, mede door goed voorbereidend werk van Nick Proschwitz en Abdou Harroui, de bal voor zijn voeten en zette overtuigend de gelijkmaker op het scorebord. Voor rust kon de ploeg van trainer Frank van Kempen ook nog uitlopen naar een voorsprong, ware het niet dat Nick Proschwitz van dichtbij voorlangs schoot. 
 
De tweede helft begon minder spectaculair dan haar voorganger echter waren het wel opnieuw de bezoekers die op voorsprong kwamen. Barendrecht-aanvoerder Joey Jongman werd in de diepte gestuurd en maakte het in de lange hoek keurig af. Zijn medespeler Donny Navajas Sanchez zorgde een kwartier voor tijd van dichtbij voor de 1-3, waarmee hij het duel op slot gooide. 

Back to Top