JONG SPARTA VERLIEST IN HARDENBERG

zaterdag 4 november 2017 - 20:13

Jong Sparta Rotterdam heeft op bezoek bij HHC Hardenberg een nederlaag opgelopen. De beloftenploeg ging met een 1-1-stand rusten, maar zag de tegenstander driemaal toeslaan in de eerste twintig minuten van de tweede helft. De tegengoal van Ayoub Boukhari kwam te laat om nog een ontsnapping te forceren.
 
Op de eerste grote kans hoefde het publiek niet lang te wachten op de eerste grote kans, maar Alex Craninx kon de gelijke stand op het bord houden. Namens Jong Sparta was Ragnar Ache dicht bij de openingstreffer, de aanvaller zag zijn poging echter op de paal eindigen. De eerste goal kwam op naam van Rens van Benthem, namens HHC. Lang kon de thuisploeg deze voorsprong niet vasthouden, want Franck Bambock rondde op aangeven van Ilias Alhaft onberispelijk af en bepaalde de ruststand op 1-1.
 
Rob van der Leij zou na de pauze de grote man van de thuisploeg worden. In de tweede minuut na rust strafte hij een fout van Bradley Martis af. Uit een vrije trap zou hij vervolgens ook de derde HHC-goal voor zijn rekening nemen en niet veel later voltooide hij zijn hattrick, waarmee hij de stand een nog minder aantrekkelijk aanzien gaf. Het inbrengen van Boukhari en Abdou Harroui bracht Jong Sparta beter in de wedstrijd en de aansluitingstreffer van Boukhari was hier een logisch gevolg van. Dichterbij zou de ploeg van Frank van Kempen echter niet komen.


Foto: Pro Shots

Back to Top