JONG SPARTA IN SLOTSECONDEN NAAST GVVV

zaterdag 2 december 2017 - 19:47

Jong Sparta Rotterdam heeft aan een knap punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen GVVV. De nummer 2 van de Tweede Divisie leek op weg naar de drie punten, in de laatste minuut zorgde invaller Ioannis Bouras echter voor de 2-2.
 
In een leuke beginfase was het GVVV dat het eerst tot scoren kwam, via spits Jeremy de Graaf. De aanvaller werd diepgestuurd en omzeilde de buitenspelval, een kunstje dat hij nog enkele keren zou herhalen, waarna hij Bryan Janssen kansloos liet. Lang zou deze voorsprong niet op het bord blijven, omdat Abdou Harroui vijf minuten later al met een volley voor de gelijkmaker zou tekenen. Ondanks kansen voor beide ploegen, zou er in de eerste helft niet meer gescoord worden.
 
De tweede helft begon minder aantrekkelijk dan de eerste en na een kwartier zorgde GVVV'er Martin van Eck ervoor dat ook de tussenstand een voor Jong Sparta vervelender aanzien kreeg: 2-1. Even leken de beloften van slag door deze goal en Janssen moest al snel ingrijpen om te voorkomen dat De Graaf met zijn tweede de wedstrijd in het slot gooide. Nadat Jong Sparta van de eerste schrik bekomen was nam het het initiatief over, was het veel op de helft van de tegenstander en was het erg dreigend. De bevrijdende tweede treffer zou tot het allerlaatste moment op zich laten wachten, maar was over negentig minuten verdiend te noemen.


Foto: Pro Shots

Back to Top