JONG SPARTA - ALGEMEEN


Jong Sparta zal het komende seizoen uitkomen in de Tweede Divisie. Het afgelopen seizoen was het laatste waarin het tweede elftal uitkwam in een beloftencompetitie, hierna werd op basis van de laatste jaren bepaald in welke competitie de Rotterdammers zouden instromen, dit bleek dus de Tweede Divisie te zijn. 
 
Net als het vorige seizoen trainen de beloften dagelijks met de A-selectie mee, maar er vinden twee noemenswaardige veranderingen plaats. Allereerst heeft beloftentrainer Richard Stricker de club verlaten en zal zijn plek vanaf heden ingevuld worden door Ole Tobiasen, het tweede verschil is dat de maandagavond niet langer het speelmoment zal zijn, dit wordt veelal de zaterdag met ook de zondag en maandag als mogelijke speeldagen. Wel blijft het elftal zijn wedstrijden spelen op Het Kasteel. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang via Ingang D-rechts. Overige bezoekers betalen 5 euro entree (kaartverkoop bij de Sparta Fanshop). De Bosselaar is bij thuiswedstrijden geopend voor de bezoekers als kantine.

Via deze website (wedstrijdverslagen en programma) en www.facebook.com/OpleidingSparta (fotoreportages) kunt u meer informatie terugvinden over Jong Sparta gedurende het voetbalseizoen.

Back to Top