SPARTA LEGENDS


Sparta Legends is een gelegenheids voetbalteam dat bestaat uit spelers die ouder zijn dan 35 jaar en ooit voor de selectie van Sparta Rotterdam zijn uitgekomen. De Sparta Legends vertegenwoordigen jaarlijks de historie van Nederlands oudste betaaldvoetbalclub tijdens toernooien, lustrums en diverse activiteiten in het land.

De Sparta Legends zijn 30 jaar geleden opgezet door Sparta icoon Denis Neville. Later werden de organisatorische taken overgenomen door Pim Visser en Ger ter Horst. Momenteel wordt het team begeleid door Hans Hazebroek en Wout Holverda.

De volgende spelers zijn regelmatig als Sparta Legend in het befaamde rood-witte shirt te bewonderen: Wout Holverda, Aad Andriessen, David Loggie, Nico Jalink, Ben Spork, Perry Leijdsman, Henk Dirven (keeper), Ron v/d Berg, Gerrie v/d Heiden, Ed Ridderhof, Arjan v/d Laan, Piet de Kant, Jos van Eck, Ron Luyten, Adri van Tiggelen, Harry van Buuren, Michael Renfurm, Dennis de Nooijer, Gerard de Nooijer, Piet de Vries, Marcel de Ridder, Rienie van Iersel, Dennis de Bruin, Peter Houtman en nog vele anderen.

Voor meer informatie over de Sparta Legends kunt u contact opnemen met:
Wim Heijne - Spartalegends@sparta-rotterdam.nl


Oud Sparta-speler Cor Hendriks overhandigt aan oudst-spelende Legend “Pietje” de Vries voor zijn 72e verjaardag een uniek Sparta-shirt.

Back to Top