Home » Bizarre wedstrijd O19 van 3-0 naar 4-6

Bizarre wedstrijd O19 van 3-0 naar 4-6

14 september 2024 - 16:00

Bovenbouw

Sparta O19 – AZ O19 (4-6)
Sparta O19 trapte begin van de middag af tegen AZ O19. Sportcomplex Nieuw Terbregge vormde het decor voor het thuisduel van het hoogste jeugdteam. Het werd een bizarre wedstrijd, waarbij Sparta O19 een riante voorsprong leek te pakken (3-0) om de wedstrijd naar eigen hand te zetten. Niets bleek minder waar. Vlak voor rust viel de 3-1. Na rust de 3-2 met nog geen twee munten later ook de gelijkmaker voor AZ. Sparta pakt opnieuw de voorsprong, maar AZ laat het daar niet bij zitten. AZ komt wederom op gelijke hoogte en trekt de overwinning over de streep als het nog twee keer scoort: 4-6.

AZ O17 – Sparta O17 (2-1)
De Spartanen van O17 gingen op pad naar AZ O17. Op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer kwamen de Spartanen een keer tot scoren, terwijl AZ twee keer trefzeker was: 2-1.

______
Middenbouw

Sparta O16 – ADO Den Haag (1-3)
Sparta O16 ontving ADO Den Haag O16 thuis op Sportcomplex Nieuw Terbregge en komt al na ‘2 op voorsprong. Een luxe zo vroeg in de wedstrijd, althans dat leek het. ADO komt net voor rust op gelijke hoogte. In de tweede helft is het niet Sparta, maar ADO Den Haag dat nog twee keer trefzeker is: 1-3.

Ajax O15 – Sparta O15 (9-3)
De Spartanen van O15 kwamen op Sportpark De Toekomst in actie tegen de leeftijdsgenoten van O15. Waar Sparta in ‘4 op voorsprong komt, komt Ajax een minuut later alweer op gelijke hoogte. Dat herhaalt zich in ‘7 als Sparta wederom de voorsprong pakt. Ajax bouwt voor de rust de score uit naar 4-2. Na rust blijven beide ploegen scoren: 9-3.

Sparta O14 – Willem II (1-0)
Op Sportcomplex Nieuw Terbregge ontvingen de Spartanen van O14, Willem II O14 uit Tilburg. Een doelpuntloze eerste helft. Na rust komen de Spartanen de kleedkamer uit met een missie. Met een doelpunt als gevolg en de overwinning met een matchwinner bij het eindsignaal: 1-0.

Sparta O13
De Spartanen van O13 mochten naar De Toekomst in Amsterdam. Na een vroege openingstreffer van de Amsterdammers in ‘6, komt Sparta in ’15 op gelijke hoogte. Na rust bepalen nog vier doelpunten van de Ajacieden de eindstand: 5-1.