Home » Doelpuntenfestijn voor O15 bij AZ levert een punt op

Doelpuntenfestijn voor O15 bij AZ levert een punt op

25 november 2023 - 22:43

Vrijdagmiddag begon het voetbalweekend met een échte stadsderby voor O18 tegen Feyenoord (3-4). Ook zaterdagmiddag derby time voor O14 en een doelpuntenregen op het AFAS Trainingscomplex.

Middenbouw
________

ADO O13 – Sparta O13 (1-0)
De mannen van Jari Bosch reisden af naar Den Haag voor een treffen tegen de nummer vier, ADO Den Haag O13. De nummer drie (Sparta) komt in minuut ’50 op achterstand en weet daar geen antwoord op. Puntloos keren de Spartanen terug naar Rotterdam. Het behoudt nog wel de derde plek.

Sparta O14 – Feyenoord O14 (0-3)
De derde stadsderby van deze week. Sparta O14 nam het thuis op tegen stadsgenoot Feyenoord, dat drie keer tot scoren komt. Sparta treft het net niet en zoekt puntloos de kleedkamer op na het eindsignaal.

AZ O15 – Sparta O15 (5-5)
Een doelpuntenfestijn voor O15 op bezoek bij de nummer twee, AZ Alkmaar. Op het AFAS trainingscomplex in Wijdewormer worden maar liefst tien doelpunten gemaakt. Na een 1-3 voorsprong komt AZ op gelijke hoogte. Sparta weet de voorsprong weer uit te bouwen naar 3-5, maar AZ strijdt tot de laatste minuut en scoort in het slotakkoord nog twee keer, waardoor de teams de punten delen.

Sparta O16
Sparta O16 kwam dit weekend niet in actie.

Bovenbouw
________
ARC O17 – Sparta O17 (2-2)

Koploper Sparta O17 mocht op bezoek bij de nummer twee, ARC O17 uit Alphen aan den Rijn. Sparta O17 komt op voorsprong en ziet daarna de gelijkmaker vallen door ARC. Ook maakt ARC een tweede doelpunt en komt op 2-1. Sparta O17 weet nog een punt mee te nemen door de gelijkmaker te scoren in een matige wedstrijd.