Home » Doelpuntrijke voetbalzaterdag, 6-1 winst voor O17

Doelpuntrijke voetbalzaterdag, 6-1 winst voor O17

Er werd volop gescoord op de eerste voetbalzaterdag van februari. Ook op vrijdag, met dubbel bezoek uit Eindhoven, werd maar liefst tien keer gescoord tussen Sparta en PSV. Op zondagochtend wordt het voetbalweekend van de Jeugdopleiding afgerond, als O11 nog een thuisduel speelt, voordat de hoofdmacht op Het Kasteel tegen PEC Zwolle speelt. Kijktip: Sparta O9 mag met de spelers mee het veld oplopen.

Onderbouw
________

Sparta O11
Een van de teams van O11 komt op zondag thuis in actie tegen Sportclub Excelsior Rotterdam O12. Op Sportpark Thurlede (PPSC) wordt er om 10:00 uur afgetrapt.

Middenbouw
________

Sparta O14 – NAC O14 (1-2)
Na de overwinning van vorige week is Sparta O14 gebrand om ook thuis een aantrekkelijke wedstrijd te laten zien. Het is NAC dat de score opent. Daarna volgen twee doelpunten, verdeeld over beide ploegen, waardoor NAC met een 1-2 huiswaarts reist. Sparta zag ook nog eens een rode kaart voor de aanvoerder tevoorschijn komen tijdens de wedstrijd.

PSV O16 – Sparta O16 (7-0)
Waar PSV op vrijdag met twee teams naar Schiedam kwam, reisde Sparta O16 af naar PSV Campus de Herdgang. Sparta O17 komt al na ‘2 op achterstand en ziet in ‘3 een rode kaart aan Sparta zijde. Dat geeft PSV alle ruimte om tot aan de rust nog drie keer te scoren (4-0). Na rust duurt het slechts vier minuten voordat er wederom een doelpunt voor de Eindhovenaren volgt. Bij het eindsignaal toont het scorebord 7-0.

Bovenbouw
________
Sparta O17 – Hercules O17 (6-1)

O17 doet een rake poging om het verlies van vorige week in Vleuten goed te maken. En hoe. Al binnen een minuut is daar een rake knal van de opkomende Jeliano Berchem: 1-0. Er volgen in totaal maar liefst vijf doelpunten tot aan het rustsignaal. Na rust scoort Hercules de eretreffer en weet Sparta nog een doelpunt te verzilveren: 6-1.

ADO Den Haag O18 – Sparta O18 (1-3)
Het Sparta O18 van Tim Vincken komt al na ’11 op voorsprong. Verder wordt er voor rust niet gescoord. Wel is Sparta wederom trefzeker in ’50 en verdubbelt het daarmee de score. Door een eigen Spartaans doelpunt komt het scorebord op 1-2. Het slotakkoord is voor de Spartanen: 1-3.