Home » Fotoverslag: PSV – Sparta

Fotoverslag: PSV – Sparta

07 mei 2024 - 10:58

Sparta mocht afgelopen zondag op bezoek bij PSV proberen om het kampioensfeestje te verpesten. Voorafgaand aan de aftrap liepen er elf Spartaantjes mee aan de hand van de spelers. Zij konden vanaf de tribune zien dat PSV wat zenuwachtig aan de wedstrijd begon en dat Sparta prima voetbalde. Sparta kwam zelfs op een 0-1 voorsprong. Via een schitterende actie wist Bakari langs Tillman te glippen en de bal aan Metinho te geven. Hij twijfelde niet en haalde hard uit: 0-1!

Het duurde niet lang tot PSV op gang kwam en in de 26e minuut stond het al 2-1 voor de Eindhovenaren. Sparta kwam in de eerste helft toch nog op een 2-2 gelijke stand. Een schot van Koki Saito werd van richting veranderd en belande zo in de verre hoek.

In de tweede helft was PSV net wat sterker en maakte twee goals waardoor er een eindstand van 4-2 op het scorebord stond na 90 minuten voetballen.

Sparta feliciteert PSV met het 25e kampioenschap. Dit weekend gaat Sparta op bezoek bij FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld op 12 mei om 14:30 uur.