Home » Het hoogste jeugdteam trapt terugkeer op Nieuw Terbregge af

Het hoogste jeugdteam trapt terugkeer op Nieuw Terbregge af

16 augustus 2024 - 14:00

Vrijdagmiddag 16 augustus gaat de geschiedenisboeken in als de dag waarop er voor het eerst weer een jeugdwedstrijd op het verbouwde Sportcomplex Nieuw Terbregge werd gespeeld. Sparta O19 onder leiding van Tim Vincken had de eer. FC Dordrecht O19 kwam op bezoek aan de Bok de Korverweg. Binnen twee blokken van 30 minuten kwamen de eerste wedstrijdminuten van spelers van het hoogste jeugdteam in de benen.

Met aanvoerder Sandvliet voorop betraden de Spartanen het veld voor de tribune. Na de aftrap vliegt Sparta krachtig uit de startblokken en geeft energie op het veld. Dat resulteerde in twee prima uitgespeelde doelpunten in het eerste blok: 1-0 Gorisson, 2-0 Hiwat.

Na de rust blijft Sparta energie leveren en creëert het kansen. Na een afgekeurd doelpunt van Pietersz, maakt Esselink uiteindelijk door goed drukzetten de 3-0, tevens eindstand.