Home » Interlandperiode zit erop voor vier Spartanen

Interlandperiode zit erop voor vier Spartanen

11 september 2024 - 15:59

De interlandperiode voor de Spartanen zit erop. Voor het weekend werd al een tussentijdse update geplaatst, met onder meer een treffer van Djevencio van der Kust, nu volgt een overzicht van de overige wedstrijden.

Ayoub Oufkir

Tijdens de wedstrijd van Nederland O19 tegen Azerbeijan O19 op 6 september kwam Ayoub Oufkir in de 74e minuut in de ploeg, hij viel in bij een 2-0-tussenstand en hielp Nederland O19 bij het uitbouwen van die voorsprong, zo eindigde de wedstrijd in 3-0.

Nederland O19 speelde 9 september een spannende wedstrijd tegen Schotland O19 met een uitslag van 2-2. Voor Oufkir was het zijn eerste basisplaats voor een Nederlands jeugdteam, in de 70e minuut werd hij vervangen door Aymen Sliti.

Saïd Bakari

Saïd Bakari speelde 9 september met Comoren tegen Madagaskar. Comoren kwam achter te staan in de 9e minuut, maar zorgde voor een gelijke stand in de 41e minuut. De wedstrijd eindigde met een score van 1-1.

Djevencio van der Kust

Suriname en Djevencio van der Kust moesten hun meerdere erkennen in Guadeloupe. Guadeloupe scoorde in de 67e minuut, waardoor Suriname verloor met een stand van 1-0.

Nick Olij

De doelman van Sparta bleef op de bank, bij de interlands tegen Bosnië & Herzegovina en Duitsland.