Home » Jong Sparta wint bij rentree Mike Eerdhuijzen

Jong Sparta wint bij rentree Mike Eerdhuijzen

28 november 2023 - 22:33

Jong Sparta heeft een ingelaste oefenwedstrijd bij vv Capelle met 1-5 gewonnen. Het was met name de wedstrijd, waarin Mike Eerdhuijzen zijn rentree maakte na een lange blessureperiode. De verdediger, die tevens de aanvoerdersband droeg, speelde 45 minuten. Ook Sergi Rosanas kon minuten maken en hij speelde ook een helft mee. Dano Lourens scoorde voor rust tweemaal, waarvan de eerste vanaf de strafschopstip. Daarmee loosde hij Jong Sparta halverwege naar een 1-2 voorsprong, nadat Lars Bosscha Capelle op voorsprong had gezet.

Na de pauze bleef alleen doelman Rafael de Heij staan. Alle veldspelers werden gewisseld aan de kant van de Rotterdammers. De liefhebbers kregen nog drie prachtige treffers te zien. De mooiste was de 1-4 van Younes el Meftahi, een heerlijk stiftje over de Capelle-doelman. De 1-5 van Zandbergen mocht er ook zijn, na een heerlijke pass van Ayoub Oufkir. Luuk Admiraal tekende voor de 1-3 vlak na rust.

Opstelling Jong Sparta Rotterdam:
Rafael de Heij, Sergi Rosanas, Marvin Young, Mike Eerdhuijzen, Giovanni Mulumba, Dylan Chigharoe, Lancelot Pollard, Pedro Alemañ, Dano Lourens, Jorn Triep, Aymane Bais

Na rust: Rafael de Heij, Tiziano Vianello, Max de Ligt, Bob Roodenburg, Giannino Vianello, Ayoni Santos, Ayoub Oufkir, Delano Vianello, Dean Zandbergen, Luuk Admiraal, Younes el Meftahi