O16 en O14 pakken eerste competitiewinst

07 september 2024 - 16:00

Bovenbouw

Sparta O19 – Feyenoord O19 (4-4)
Sparta O19 kwam vrijdagmiddag al in actie tegen Feyenoord O19. Op Sportcomplex Nieuw Terbregge kwam Sparta O19 relatief snel op voorsprong via aanvoerder Hanzen. Direct na de aftrap is daar de gelijkmaker van de stadsgenoot. Het duurt niet lang of de Spartanen komen weer op voorsprong, via Trenidad. Na rust komt Feyenoord twee keer tot scoren, waarna de Spartanen weer op gelijke hoogte komen via een penalty (Gorisson). Ook de 4-3 wordt gemaakt, als Van der Meer een bal van een aardige afstand achter de keeper plaatst. In de slotminuten komt Feyenoord toch weer op gelijke hoogte, tevens eindstand: 4-4.

Sparta O17 – PEC Zwolle O17 (1-2)
De Spartanen van O17 kregen bezoek uit Zwolle. PEC Zwolle O17 kwam naar Sportcomplex Nieuw Terbregge. De Spartanen komen via Bell tot scoren, maar kunnen niet voorkomen dat de Zwollenaren er met de winst vandoor gaan: 1-2.

______
Middenbouw

FC Den Bosch O16 – Sparta O16 (0-3)
Sparta O16 reisde af naar Sportpark de Vliert in ‘s-Hertogenbosch voor het tweede competitieduel. Binnen een kwartier komen de Spartanen op voorsprong via Mac Bean. In ’25 verdubbelt Sparta de score via Mesaoudi en klinkt daarna het rustsignaal. Na rust blijft Sparta voetballen en komt het in ’72 op 0-3, tevens eindstand.

Sparta O15 – AZ O15 (0-3)
De Spartanen van O15 kregen bezoek van AZ O15. Sportcomplex Nieuw Terbregge vormde het decor voor dit competitieduel. Rond ’28 kent de wedstrijd een smet als een Sparta speler met een rode kaart het veld moet verlaten en het al 0-2 staat. Na rust proberen de Spartanen met 10 man te blijven voetballen, maar doet AZ de deur definitief op slot in de blessuretijd: 0-3.

Alphense Boys O14 – Sparta O14 (2-3)
Op Sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn kwam Sparta O14 in actie voor de competitie. In de eerste helft komen de Spartanen binnen twintig minuten op 0-3. Na rust scoort de thuisclub twee keer. De Spartanen houden stand tot het eindsignaal: 2-3

Sparta O13
Een toptoernooi voor de Spartanen van trainer Dominique de Bodt. In Badhoevedorp neemt Sparta O13 deel aan de Ramada Cup. Een internationaal toernooi met een sterk deelnemersveld. Klik hier voor het hele programma.