Ongelukkige competitiestart voor de jeugdteams

31 augustus 2024 - 16:00

Bovenbouw

Sparta O19 – PSV O19 (1-2)
Sparta O19 kan de start van de competitie niet belonen met een overwinning nadat het in de 22′ op voorsprong komt via Daniel Hanzen. De topwedstrijd tegen de Eindhovenaren eindigde zaterdagmiddag in 1-2, nadat PSV in ’42 en ’70 weet te scoren en Sparta daar geen antwoord op heeft.

PSV O17 – Sparta O17 (2-1)
Sparta O17 vertrok voor de eerste competitiewedstrijd naar De Herdgang in Eindhoven. Het competitieduel tussen de leeftijdsgenoten van PSV en Sparta eindigde in 2-1. PSV komt al vroeg op voorsprong, waarop Sparta pas in de ’90 een antwoord heeft als aanvoerder Sven Fransen een Spartaans doelpunt scoort.

______
Middenbouw

Sparta O16 – Spartaan’20 (0-3)
Sparta O16 ontving Spartaan’20 O16 voor de start van de competitie. De twee ploegen troffen elkaar op Sportcomplex Nieuw Terbregge. De Spartanen komen niet tot scoren, Spartaan’20 wel drie keer: 0-3.

Feyenoord O15 – Sparta O15 (3-0)
De Spartanen van O15 maakten zich op voor een heuse stadsderby. Op Sportpark Varkenoord kwam het in actie tegen Feyenoord O15. Na ‘2 scoort de thuisclub al de openingstreffer. In ’40 en ’49 weet het nogmaals te scoren, waar de Spartanen niet tot scoren komen.

Sparta O14 – Feyenoord O14 (2-3)
Ook Sparta O14 maakte zich op voor een stadsderby. Feyenoord O14 kwam naar Sportcomplex Nieuw Terbregge voor een top jeugdwedstrijd. In ’19 openen de bezoekers de score. Sparta heeft in ’31 een antwoord met de gelijkmaker. Na rust loopt Feyenoord uit naar 1-3, waarna Sparta de aansluitingstreffer scoort. Tot een derde Spartaanse doelpunt kwam het niet: 2-3.

NAC O13 – Sparta O13 (6-1)
De ochtendwedstrijd voor de Spartanen van O13 op Sportpark Heksenwiel in Breda is niet Sparta gezind. In de eerste helft valt een doelpunt aan de kant van de thuisploeg. Na rust staat het scorebord in minuut ’41 op 2-1. Daarna bouwt NAC de score uit naar 6-1, tevens eindstand.