Home » Vizier op oud-Spartanen: George Dobson en Ryan Sanusi

Vizier op oud-Spartanen: George Dobson en Ryan Sanusi

01 november 2022 - 16:49

In deze rubriek wordt het vizier gericht op oud-Spartanen. Deze week zijn dit Ryan Sanusi en George Dobson.

George Dobson
George Dobson speelde dit weekend met zijn club Charlton Athletic tegen Ipswich Town. In een wedstrijd waar vier doelpunten vielen in blessuretijd, werd het uiteindelijk 4-4.

Charlton keek tegen een 0-2 achterstand aan. Door scores van Rak-Sakyi en Morgan was de stand na 90 minuten spelen 2-2. Een krankzinnige blessuretijd volgde; eerst waren het de bezoekers die tweemaal trefzeker waren. Terell Thomas scoorde de 3-4 namens Charlton. In de 99ste minuut kopte George Dobson de gelijkmaker binnen.

De blessuretijd is hieronder te bekijken. Na 8 minuten wordt de goal van Dobson getoond.

Ryan Sanusi
Ryan Sanusi is op dit moment aanvoerder bij zijn club Beershot VA. Zij staan op dit moment vijfde in de Belgisch eerste klasse.

De wedstrijd van afgelopen weekend ging wel verloren met 1-2. Ryan Sanusi scoorde het enige doelpunt van zijn team. In de 89ste minuut haalt Sanusi hard uit van net buiten de zestien. Het is zijn tweede doelpunt van het seizoen.